“FC Emmen komt naar Ter Apel toe!”

 

“FC Emmen komt naar Ter Apel toe!”

Beste voetballiefhebber,

Op 20 mei 2018 was het eindelijk zover. Feest in Drenthe! FC Emmen is voor het eerst in haar bestaan gepromoveerd naar de Eredivisie. Als nieuwe Eredivisieclub hebben wij in de zomervakantie weer iets nieuws! Lees snel verder!

FC Emmen komt naar FC Ter Apel ‘96

De Drentse voetbalclub FC Emmen, dit seizoen voor het eerst in haar bestaan actief in de Eredivisie, komt naar Ter Apel. Op vrijdag 24 augustus (in de zomervakantie) organiseert FC Emmen samen met FC Ter Apel’96 op Sportpark ’t Heem een voetbalclinic (voor een hele dag). Jeugdtrainers van FC Emmen zullen de voetbalclinic verzorgen.

 

Kom trainen bij de Eredivisieclub met Drenthe
Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, houd je van voetbal en wil jij jouw voetbalvaardigheden ontwikkelen? Doe dan mee aan de FC Emmen Voetbalclinic bij FC Ter Apel ’96 en wie weet wordt jij geselecteerd als oploper met een speler voor een thuiswedstrijd van FC Emmen, inclusief wedstrijdticket voor de Eredivisie.

Training van FC Emmen jeugdtrainers
Tijdens de FC Emmen Voetbalclinic ontwikkel jij jouw voetbalvaardigheden onder begeleiding van FC Emmen jeugdtrainers, in jouw gloednieuwe FC Emmen trainingsshirt. Tussendoor geniet je ook nog eens van een goed verzorgde lunch. Tevens hebben we aan het einde van de dag een leuke verrassing!

Wat krijg je tijdens de voetbalclinic:

  • Top training van FC Emmen Jeugdtrainers.
  • FC Emmen trainingsshirt.
  • FC Emmen bidon en officieel certificaat.
  • Goed verzorgde lunch en drinken.
  • Kans om geselecteerd te worden als oploper met een speler
  • Én een extra leuke verassing tijdens de Voetbalclinc


Deelname kost slechts €49,95 en er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.
Meer informatie en aanmelden via
FC Emmen Voetbalclinic!

 

 

Comments are closed.