Fc Ter Apel’ 96 morst dure punten

Op een zonovergoten sportpark t ‘ Heem werd Ter Apel hedenmiddag getrakteerd op een nederlaag door Protos.
Vooraf was al bekend dat de gehele aanvalslinie van Fc Ter Apel’96 niet kon spelen.
Blessures en afwezigen door vakantie.
Trainer Feijen moest puzzelen en bracht een 3-5-2 formatie binnen de lijnen, de eerste helft was voor de Terapelers, echter scherpte ontbrak.
Al na  2 minuten had Jordy Veninga de voorsprong binnen moeten koppen, echter ging deze honderd procent kans, naast het doel.
Een vrije trap even later van Sander Egbers raakte het houtwerk.
De goed leidende scheidsrechter van dienst Lubbers uit Hoogeveen, liet de beide ploegen voetballen en hield de kaarten op zak.

De tweede helft kende een geheel ander beeld, Ter Apel wilde wel, maar kon niet beter, de defensie van Ter Apel was zwak in de 2e helft, Protos maakte hier goed gebruik van, al snel kwamen zij op een 0-1, slecht verdedigen door de kloosterdorpers, Grobbe van Protos maakte hier goed gebruik van en liet de 0-1 aantekenen.
Even later viel al het doek zo bleek later, Soppe van Protos, speelde de verdediging uit, 0-2 was zijn deel.
De toeschouwers zagen nog vlak voor tijd, de 1-2 vallen, Sander Egbers schoot beheerst een vrije trap direct binnen.

Even daarvoor kwamen de mannen van Feijen met 10 man te staan, Rudy Bergman, de betrouwbare sluitpost van de roodzwarten, haalde buiten de 16 een aanvaller van Protos neer, de scheidsrechter kon niets anders doen door hem met rood van het veld te sturen.
Hierna waren er nog enkele speldenprikken van Ter Apel, maar de tijd die Lubberts nog bijtrok waren tekort om de stand nog op gelijke hoogte te brengen, iets wat ook niet terecht zou zijn geweest op basis van de 2e helft.

De komende weken zal Fc Ter Apel hard aan het werk moeten, de ploeg van Feijen mogen dan al wel de eerste periode hebben, verdedigend is er een hoop te verbeteren.
10 maart staat pas de volgende wedstrijd op het programma, de uitwedstrijd in naburig Weerdinge, altijd lastig!

Comments are closed.