Fc Ter Apel ‘96 – Sleen

Hedenmiddag werd de wedstrijd Fc Ter Apel ‘96 – Sleen gespeeld.
Fc Ter Apel, de ploeg heeft de laatste 2 competitiewedstrijden dure punten verspeeld, echter doordat met name EMMS ook kostbare punten verspeelde, is de ploeg virtueel koploper, maar ja wat zegt dat!

Sleen was in volle vertrouwen naar Ter Apel afgereisd, de ploeg had immers vorige week, 3 kostbare punten gepakt in de strijd tegen degradatie tegen Dalen.
Trainer Feijen, de succesvolle trainer uit Sleen speelde dus tegen zijn eigen dorpsgenoten, waar hij ook ooit zelf verdienstelijk heeft gespeeld.
Met Mark Weinans, Rick Krops als A junioren in de basis was Ter Apel begonnen.
Sleen was vooral de eerste helft brutaal, zelfs de betere ploeg.
Na 13 minuten kwam de ploeg van Reinoud Haak, op een welverdiende voorsprong, een voorzet werd door Dekker ingekopt, keeper Bodde was kansloos.
Ter Apel bleef zoeken naar de aansluitingstreffer, die kwam er, en hoe?
Patrick Bults, nota bene de linksachter, met zijn sublieme trap!
Uit een afgeslagen aanval van Sleen, ontving hij de bal, een schot van 30 meter, met tegenwind weliswaar, de keeper van Sleen was kansloos.
Daarna, we schrijven de 24e minuut van de eerste helft, brak er een Ter Apel periode aan, trainer Haak van Sleen, sprak na de wedstrijd van een rode loper die werd uitgerold voor Ter Apel.
Eerst was het Arjan Heeres van Ter Apel, die werkelijk door subliem aangeven van Emiel Seigers werd bereikt, Heeres speelde het goed uit en liet de 2-1 aantekenen, hierop bediende dezelfde Seigers op een dezelfde wijze, spits Schoonbeek, ook hij speelde de keeper uit en werd de 3-1
ruststand aangetekend.

2e helft

De toeschouwers in Ter Apel moeten in de 2e helft gedacht hebben aan een grotere uitslag, al na 4 minuten werd de 4-1 aangetekend door Arjen Heidekamp, de middenvelder liet met zijn hoofd de stand wijzigen na slecht keeperswerk van de Sleen goalie.
Na deze 49 minuten, was het over bij de roodzwarten, trainer Feijen sprak na de wedstrijd van vermoeidheid van het slechte spel van zijn mannen, “niet om aan te gluren”.
Verder dan een tegengoal van Goeree, kwam het dan ook niet meer, de eindstand 4-2 was een enigszins vertekenend beeld, terecht zal het geweest zijn, maar Fc Ter Apel, zal komende wedstrijden alle zeilen bij moeten zetten, om de punten in huis te laten.
Aanvallend zal het allemaal wel nog gaan, verdedigend in het erg kwetsbaar.
De wedstrijd hedenmiddag stond onder leiding van de heer de Vries uit Veendam, chapeau voor de leeftijd, de beste man is de 65 gepasseerd, echter de criticasters zullen toch ook constateren, dat er echt een nieuwe lichting scheidsrechter nodig is om dit soort wedstrijden in goede banen te leidden, de leeftijd gaat echt een rol spelen.
Volgende week zondag, ontvangt Fc Ter Apel’96 een angstgegner, Twedo uit Nieuw Amsterdam komt op bezoek, een ploeg die kansen niet onbenut laat, trainer Feijen is gewaarschuwd!

Comments are closed.