Fc Ter Apel 96 wint van Ruinerwold, wie wordt de kampioen van 3C?

Fc Ter Apel 96 won hedenmiddag van Ruinerwold, 3-0 werd het!

Zal de beslissing omtrent het kampioenschap toch nog vallen in de laatste wedstrijd tegen WKE’ 16 op 26 mei, alles is nog mogelijk?
Of wordt het Dalen, vanmiddag won de formatie van Doldersum met 4-1 EMMS, ongemeend spannend lijkt het te worden in de 3e klasse C.

Ter Apel dacht vanmiddag een makkelijke middag te hebben tegen de Drenten, vorige week zagen de Wolders nog trainer Spijkerman voortijdig de handdoek gooien of werd gegooid?
Ruinerwold vecht tegen degradatie, de nacompetitie dreigt voor de rood witten!
Ter Apel had het niet gemakkelijk, de eerste helft was het de betere ploeg, echter scoren was niet het gemakkelijkste voor de ploeg van Feijen, pas in de 42 e minuut was het Sander Egbers die de roodzwarte formatie op 1-0 bracht.

Na rust werd de wedstrijd al snel beslist, een eigen goal van Wagenaar gooide de wedstrijd op slot, even verderop in de niet altijd beste wedstrijd bracht Arjan Heeres de wedstrijd op de eindstand, 3-0.

Na de wedstrijd was de stemming opperbest in de kleedkamer van Fc Ter Apel, WKE’ 16 bleek de uitwedstrijd in Coevorden te hebben verloren, Raptim was effectiever en wees de formatie van Meertens terug naar een 5-3.

Ter Apel wacht volgende week de uitwedstrijd bij SVV ‘ 04, al jaren werd geen punten gehaald door de Zuid Oost Groningers, SVV’04 altijd lastig uit.
Bij winst zal de beslissing omtrent het kampioenschap sowieso in Ter Apel vallen, 26 mei 2019, Fc Ter Apel ‘96 – WKE’ 16, een datum alvast  te noteren in de agenda’s.

Comments are closed.