FC Ter Apel‘96 – EMMS

Spektakelstuk in Ter Apel.

Achteraf een terechte uitslag, nakaarten is gemakkelijk, grote winnaar werd WKE ‘ 16.

De absolute kraker van deze zondag werd gespeeld in Ter Apel, de plaatselijke club begon de wedstrijd voortvarend tegen de formatie van Oldekamp uit Slagharen, na 30 seconden had het al op 1-0 kunnen staan, Emiel Seigers stond oog in oog met de goalie van EMMS, echter bracht de voet redding.
De eerste 25 minuten was Ter Apel veel beter als EMMS, alles lukte, de aanval van Ter Apel, was flitsend en snel, EMMS kon hier weinig tegen over stellen, scherpte ontbrak bij bij de formatie van de jarige Feijen, de succesvolle trainer van de Terapelers.

Na deze eerste 25 minuten kregen de mannen van Oldekamp toch echt kansen, meerdere kansen werden echter onbenut, keeper Bergman van Fc Ter Apel stond echter een aantal keren in de weg.

2e helft.

De 2e helft bracht echt alles wat een topper moest brengen, eerst was het Jasper Jalving van Fc Ter Apel’96 die pech had dat zijn geplaatste kopbal de deklat raakte, nog maar net bekomen van deze schrik werd uit de tegenaanval Jord Anbergen, de topscorer van 3C bereikt, hij speelde slim de bal in de 16 van Ter Apel, hierbij werd hij aangetikt door door Heidekamp, scheidsrechter Koning uit Scheemda kon niets anders doen als naar de stip wijzen, Anbergen schoot de gegeven strafschop binnen, 0-1.

Nog maar net bekomen van de schrik, werd Ter Apel slordig op het middenveld, Sikkema gaf een breedtepass die onderschept werd door EMMS, een snelle uitval waarbij de verdediging van Ter Apel werd verrast, de 0-2 was een feit.

Ogenschijnlijk was Ter Apel geknakt, teleurstelling alom, voetballend waren de Terapelers echt de betere ploeg, echter gaat het uiteindelijk om het resultaat.
De jarige Feijen, bracht Bart Huizingh in het veld en ging alles of niets spelen, via de eerder genoemde Huizingh werd een aantal minuten voor tijd toch de aansluittreffer aangetekend, uit een scrimmage tekende Huizingh de 1-2 aan, met het hoofd liet hij de goalie kansloos.

Nog een laatste strohalm, Fc Ter Apel deed een alles of niets poging, een pover schot van Sikkema, belandde achter de keeper van EMMS, 2-2, trainer Feijen kon zijn geluk niet op, Oldekamp moest zich verbijten.

Al met al een voor de neutrale toeschouwer, een gelijke opgaande strijd en een terechte uitslag.

Donderdag aanstaande staat de inhaalwedstrijd tegen Weerdinge op het programma, 19.00 uur, op het sportpark in Weerdinge.
Feijen zijn formatie zal vol aan de bak moeten, om de punten mee te kunnen nemen naar Ter Apel.

Comments are closed.