FC Ter Apel’96 – Weerdinge

FC Ter Apel’ 96 verloor van Weerdinge.

Grote man bij de geelzwarten was Aaron Brinks, met 3 loepzuivere goals was hij de gevierde man bij de formatie van Bosman, trainer van Weerdinge.

Ter Apel’ 96 had werkelijk helemaal niets in te brengen vanavond, tja de eerste minuten misschien, een kopbal van Veninga op de lat, deed Weerdinge opschrikken, daarna was het 85 minuten Weerdinge.

Een verdiende overwinning derhalve, de eerste 45 minuten, was het 3 keer Aaron Brinks, veel sneller, veel behendiger als zijn directe belagers van Ter Apel, prachtige uitgespeelde goals, vooral de snelheid van de blonde aanvaller, deed de verdediging van Ter Apel de das om.

In de 2e helft, zou je gedacht hebben dat de roodzwarten nog wilden aanklampen, echter was dit niet het geval, Weerdinge wist aanvallers als Seigers en Heeres aan banden te leggen, de verdediging van Weerdinge kwam echter niet in gevaar, ja misschien een keer, voor velen onherkenbaar en onbegrijpelijk, werd de bal door scheidsrechter Dorgelo op de stip gelegd, Ter Apel had kunnen scoren, had inderdaad, Sikkema, de middenvelder die afgelopen zondag nog een belangrijke goal scoorde tegen EMMS, schoot de strafschop slecht in, de goalie van Weerdinge stopte en de 3-0 bleef op het scorebord staan.

Ter Apel raakte ook nog een speler kwijt in de wedstrijd, verdediger Heidekamp, maakte een overtreding, hij was echt te laat en moest met rood het veld verlaten.

Afijn, Ter Apel’ 96 kan even bijkomen van de schrik, maandag zullen de mannen van Feijen er weer moeten staan, in de uitwedstrijd in en tegen Dalen.
Bosman en zijn mannen gaan op bezoek bij CEC, gezien de inzet en strijdvaardigheid van hedenavond moet dat goed gaan komen.

Comments are closed.