Technische staf rond bij Fc Ter Apel ‘96

Bij Fc Ter Apel’ 96, heeft de Technische Commissie de poppetjes weer op de juiste plaats.
Dit seizoen kende de club geen 2e elftal op zondag, de eerste selectie mag dan dit seizoen een gedeelde eerste plaats in nemen in de 3e klasse C, toch wordt een 2e elftal erg gemist.

Er is achter de schermen gewerkt, die ervoor zorgt dat volgende seizoen er weer een 2e elftal te bewonderen is, te beginnen in de reserve 3e klasse.
Ook de staf is op orde, met Koen Feijen aan het roer, de jonge trainer uit Sleen, zag zijn verbintenis al vroeg in het seizoen worden verlengd, de samenwerking tussen hem en de spelersgroep is uitstekend.
Hij wordt daarbij volgend seizoen wederom ondersteunt door teammanager Bennie Gunnewijk, verzorger, wie kent hem niet, Harm Tent en assistent scheidsrechter en assistent teammanager Joep Groenewolt, allen hebben aangegeven door te zullen gaan in het nieuwe seizoen.

Dan het 2e elftal, ook daar is reeds van bekend, dat de begeleiding al rond is, Henk Schepers,Harro Stuurwold en Jan Tromp zullen zich voornamelijk met het technische en begeleidende gedeelte bezig gaan houden, Hans de Boer, zal de taak van assistent scheidsrechter op zich gaan nemen.

Diverse stromingen binnen het amateurvoetbal praten over wedstrijden op zondag, deze te verplaatsen naar de vrijdag of zaterdagavond, Fc Ter Apel ‘96, is in overweging om ook zondag 2 deze kans te bieden, momenteel is de TC aan het onderzoeken, welke mogelijkheden er zijn.

Al met al een prachtig resultaat, geboekt door de TC van Fc Ter Apel 96.

Vriendelijke en sportgroeten van Joep Groenewolt.

Comments are closed.