Bromsnor rond de velden, 2

Intensieve zoektochten zijn reeds weer begonnen, nu Loek Swarts, bekend heeft gemaakt te stoppen als hoofdtrainer bij Fc Ter Apel ’96.
In de kantine hoor je diverse namen rondzingen, echter de verantwoordelijken zullen wel overwogen een keuze gaan maken, om die trainer aan te stellen die de club verdiend.

De vorige keer, heb ik een opsomming gemaakt hoe een en ander verloopt binnen de club, echter ben ik iets vergeten, de vrouwen zoals dat tegenwoordig heet en de meisjes, of heet dat dan jonge vrouwen, ik weet het niet, alhoewel!
De vrouwen van Klaas, Bert en Erik, voetballen die eigenlijk wel?
Ik zie maar al te vaak dat hun wedstrijden niet door gaan, of afgelast worden, echter op het overzicht in de kantine staan ze bovenaan in de competitie.
Met gedrevenheid voor het voetbal, worden de trainingen geleid door Klaas Aalderink, hij heeft volgens mij al meerdere keren aangeven te willen stoppen, maar een opvolger is moeilijk te vinden, Klaas ze zijn er niet beter, schijnbaar pas je goed bij deze groep en willen ze je niet loslaten, jouw manier van trainingen, je intense manier van plezier van dat gene wat je ziet, wat deze dames doen, past vooral bij jouw!
Daarbij Bert en Erik die de zaken rondom verder regelen, brengen veel plezier bij deze dames, of moet ik vrouwen zeggen, hopelijk levert dit weer een kampioenschap met zich mee, ga zo door zou ik zeggen.

Dan de meisjes of jonge vrouwen, ook daar veel plezier en veel rook volgens mij, want gerookt wordt er vol op, de resultaten blijven nog wat achter, maar dat geeft niets, jullie doen je best en ik hoop dan ook dat jullie door blijven gaan, zodat we in de toekomst het”vrouwenvoetbal”in Ter Apel kunnen blijven handhaven, chapeau!

Fc Groningen in Ter Apel, komen ze hier voetballen?
Nee, dat niet, in Ter Apel ligt een mooi kunstgrasveld, Fc Groningen komt dit bekijken, schijnbaar zijn er in de provincie veel positieve kritieken over ons complex en het kunstgras, Fc Grûnn, in de volksmond, komt de komende week naar Ter Apel met een delegatie en zal hun blikken werpen over dit prachtig veld, zou onze voorzitter connecties hebben binnen FC Groningen, of heeft hij belangstelling voor Hans Nijland zijn functie.

Prestaties en telefoons, tegenwoordig zijn mobiele telefoons erg hot, soms heb ik het idee, dat je tegenwoordig geen normaal gesprek meer kunt voeren, de geïnstalleerde APPS en het internet op deze apparaten, vragen veel concentratievermogen van menige speler, nog even voor de wedstrijd of training een site bezoeken en de aandacht voor het nog te leveren spel is volgens mij weg, zeker als je kijkt waar ze naar kijken, niet dat ik er vies van ben, maar er worden allerlei kunsten vertoond op deze kleine televisies, die het concentratievermogen ernstig aan tasten.

Oh ja, bloembollen, een actie die veel geld oplevert, oh ja er waren kinderen die in het voorjaar een prijs hebben gewonnen, omdat ze het meeste hadden verkocht, ze mochten een wedstrijd bezoeken van Fc Groningen en in de catacomben kijken, deze kinderen zitten nu al een halfjaar te wachten op hun prijs, mogelijk kunnen ze mee terug in de bus van Fc Groningen, nadat ze ons complex hebben bezocht, kom op zeg, verantwoordelijken regel dit, zo ga je niet om met kinderen, onze jeugdleden!

Bromsnor.

Comments are closed.