Fc Ter Apel’ 96 pakt de eerste periode

Gistermiddag pakte Fc Ter Apel de 1e periode in de 3e klasse C.
Het won de uitwedstrijd in Coevorden, Raptim werd werd verslagen met 1-3.
Een waar voetbalfeest, vele supporters hadden de moeite genomen om af te reizen naar Coevorden, allen wilden graag zien hoe hun club de eerste periode binnen zouden halen.

Het was schrikken geblazen, al in de 6e minuut scoorde Raptim, uit een vermeend buitenspel situatie liet keeper Rudy Bergman de bal los, dit cadeautje werd uitgepakt door Raptim, de 1-0 was een feit.
Raptim was de eerste 25 minuten de bovenliggende ploeg, was het de spanning die de Zuidoostgroningers parten ging spelen?

Een corner in de 27e minuut voor Ter Apel, hoog boven iedereen uit, torende Jordy Veninga, zijn harde kopbal verdween tegen de touwen, de 1-1was een feit, maar een verlossing tegelijk.
De druk was eraf, de remmen konden los, de Ter Apelshow kon beginnen, Ter Apel was de rest van de wedstrijd veel beter dan de mannen van Wielink.

In de 37 e minuut was het Emiel Seigers, die het middenveld overstak, de 16 inging en vernietigende uithaalde met links, 1-2.
Met deze stand werd gerust.

De 2e helft was nog maar 1 minuut oud, Jordy Weggemans van Fc Ter Apel, maakt net als voor rust, zoals Seigers, een enorme rush, ook hij haalde met links uit, de keeper nog niet helemaal uit zijn “rust”, de 1-3was wel een feit.
Hierna kreeg Fc Ter Apel nog vele kansen, de uitslag had zeker hoger moeten uitvallen, maar daar gaf niemand wat om.
Vuurwerk en rookbommen, juichende supporters, zo werd de wedstrijd afgesloten en de periode binnengehaald, het extra toetje voor de nacompetitie nu al een feit.
Trainer Feijen, gaf zijn spelers ruimte voor een feestje, vanaf dinsdag staat het vizier op Ruinerwold, komende zondag de tegenstander.

Comments are closed.