Opnieuw 100% score zondagteams

Net als vorige week, bleven ook zondag j.l. de 4 elftallen zonder puntenverlies:

Het vlaggenschip, behaalde een benauwde overwinnig op Witteveens Boys, na een 3-0 voorsprong op het half uur, werd het 5 minuten voor tijd 3-3, waarna “youngster” Daan Stam vlak voor tijd alsnog de overwinning veilig stelde door de 4-3 binnen te schieten, door dit resultaat verstevigde de formatie van Rik Udema andermaal de 2e plaats op de ranglijst.

Het 2e won met 0-1 in en tegen Dalen 2, invaller Jordy Veninga schoot de Ter Apelers vlak voor tijd naar de zege, door dit resultaat was de 1e periodetitel een feit in de res.2e klasse D en is het nog steeds ongeslagen na 8 competitiewedstrijden.

Ook het 3e was op bezoek in Dalen en won met 1-4 van Dalen 3 en behaalde zo de 5e overwinning op rij, door het puntverlies van Valthermond 3(1-1 gelijkspel tegen Beilen 4) werd de achterstand op de ranglijst terug gebracht tot 3 punten.

Het 4e elftal, de “oudjes” , deden ook goede zaken, het door vele blessures geplaagde team, was met 4-2- te sterk voor Protos 5 uit Steenwijksmoer. Door de overwinning wordt de koppositie ingenomen in de res. 6e klasse. Enigszins vertekend welliswaar, want Germanicus 5 is met 12 uit 4 is nog steeds zonder enig puntenverlies. Over 14 dagen wordt op sportpark ‘t Heem in het onderlinge duel uitgevochten wie zich voorlopig de sterkste mag noemen.

Cvr

Comments are closed.