Verslag Fc Ter Apel’96 – Weerdinge

Fc Ter Apel’ 96, de wedstrijd werd van tevoren ingeschat, als een moeilijke, immers Weerdinge is de laatste 2 jaren een lastige tegenstander gebleken.
De mannen van Marc Bosman, gaven vandaag echter niet thuis, waren ze dan zo slecht of was FC Ter Apel’96  zo goed?
Voor de neutrale toeschouwer, was het vooral het laatste, het was smullen geblazen hedenmiddag, werkelijk alles viel en liep goed bij de roodzwarten.
Opvallende spelers waren, Emiel Siegers, Jordy Weggemans(wie springt er nog hoger als hij) en Sander Egbers
Niemand tekort willen doen, het gehele team van Koen Feijen had vandaag de wil om te winnen en toonde karakter en inzet, een teamprestatie van formaat.
Het was een waar spelschouw wat de Ter Apelerers lieten zien hedenmiddag, combinaties vanaf het middenveld werden bij tijd en wijlen vlekkeloos uitgevoerd en daar werd dan ook nog uit gescoord.
Bij rust was de 3-1 stand bereikt, eerst via een snelle goal van Sander Egbers, de 2-0 kwam van de voet van Emiel Siegers, een overtreding Van Jordy Veninga op een aanvaller van Weerdinge luidde de 2-1 in, scheidsrechter Brussen uit Emmen, kende terecht de strafschop toe, Jaimy Wessels wist wel raad met het buitenkansje, de 2-1 was een feit.
Nog voor rust was het knap werk van Arjan Heeres, de jonge Sellinger wist Jeroen Schoonbeek te bereiken, werkelijk een aanval uit het boekje, de thee werd gedronken met een 3-1 stand.
Na de rust werd Weerdinge in de wedstrijd gebracht dor Fc Ter Apel, slecht uitverdedigen door Tim Kleinenberg, leidde de 3-2 van Aaron Brinks in.
De spanning leek terug te keren, maar Fc Ter Apel, maakte een periode door, die elke voetballiefhebber wil zien, glansrijk waren de aanvallen en combinaties, de 4,5 en de 6-2 waren werkelijk van bijzonder hoog gehalte, de makers waren Emiel Siegers, Arjan Heeres en Dennis Fecken.
Bijzondere vervelende situatie voor Weerdinge was het uitvallen van verdediger Mbaye, hij heeft waarschijnlijk een gebroken hand, Fc Ter Apel wenst hem in ieder geval een spoedig herstel toe.
Een mooie overwinning voor FC Ter Apel’96, het blijft in het spoor van Dalen en EMMS, volgende week wacht de uitwedstrijd bij Sleen, speciaal voor trainer Feijen, woonachtig en voormalig speler van de plaatselijke voetbalclub.

Comments are closed.