Verslag Sleen – Fc Ter Apel ‘96

Fc Ter Apel’ 96 nieuwe koploper 3e klasse C
Een thuiswedstrijd voor de trainer van Fc Ter Apel’ 96, of in je eigen woonplaats een uitwedstrijd spelen, dat was voor Koen Feijen een feit vandaag.
De roodzwarten uit Zuid Oost Groningen, zitten een een goede “flow”zoals ze dat zeggen.
Sleen uit, altijd lastig, de laatste jaren is er bijna geen punt gepakt in Sleen.
Feijen had zijn basiself ongewijzigd gelaten, had zijn mannen goed voorbereid en waarschijnlijk gescout bij de plaatselijke club.
Een uur langer slapen, ja dat was voor beide elftallen gelijk, de wintertijd bracht Fc Ter Apel ‘96, 3 welverdiende punten, Sleen had op geen enkele wijze ook recht op een punt, voetballend was de FC veel beter.Fc Ter Apel was in de eerste helft veel beter, Sleen moest meer tegenhouden en het was wachten op een treffer, die kwam er in de 16e minuut, opbouwend Sleen was slordig, Emiel Seigers pikte de bal op, met links haalde hij uit, de 0-1 een feit.

Nog voor rust dacht Fc Ter Apel op rozen te zitten, de 0-2 was weliswaar een feit, een afgeslagen bal, werd onderschept, een mooie voorzet bereikte Jeroen Schoonbeek, via zijn hoofd werd de 0-2 en daarmee de rust bereikt.

Na de rust toch even een ander beeld, Sleen gaf zich nog niet gewonnen, uit een scrimmage wist Pelle Bos van Sleen in de 69e minuut de 1-2 te noteren, echter een minuut later stond de 1-3 al weer op het scorebord, Arjan Heeres, de 3e treffer van Fc Ter Apel.

Nadat Jordy Veninga, een handsbal maakte even buiten de 16 meter, werd uit de gegeven vrije schop, door de matige fluitende scheidsrechter Stel uit Leeuwarden, gescoord door wederom Pelle Bos, 2-3.

Fc Ter Apel rechtte haar rug, via goals van Schoonbeek en Seigers, werd de eindstand bereikt, 2-5.

Fc Ter Apel ‘96 is na het verlies van Dalen en het gelijke spel van EMMS, nu koploper, een prestatie van formaat, echter zullen de Zuid Oost Groningers met beide benen op de grond blijven staan en genieten van hun positie, het seizoen is nog zeer lang!

Comments are closed.